Paula Sendim / Cantant i compositora

 

Va néixer el 30 d'agost del 1979 a Barcelona. Amb pare brasiler i mare catalana, tots dos artistes, ha crescut entre la riquesa cultural d'aquestes dues nacionalitats. De petita ja improvisava lletres, melodies, cantava... Als nous anys va començar a estudiar piano amb professors particulars i  a tocar la guitarra de forma autodidacta.

 

Als quinze, va fer les seves primeres actuacions interpretant les seves composicions en petits locals i bars. Als setze, es va unir a un grup de grunge com a vocalista, on va conèixer als músics amb els quals, un any més tard, formaria el grup Fuinha. Als disset anys, va començar els seus estudis de Llenguatge Musical i Harmonia al Taller de Músics de Barcelona, així com els de Tècnica vocal.

 

Fuinha va començar a tenir bastant d'èxit dins l'escena indie barcelonina, guanyant fins i tot algun premi a nivell estatal com ara el Sonimag ‘98, però finalment la banda es va dissoldre l'any 2001.

 

Mentre continuava amb els seus estudis de Magisteri Musical a la URV de Tarragona, va anar passant per diverses bandes i experimentant amb diferents estils musicals com ara el jazz, el drum'n'bass, el funk, el trip hop,  el hip hop o la bossanova.

 

L'any 2007, es va reunir amb alguns dels membres de l’antiga banda Fuinha per formar el grup de power-pop LaFrus. Poc temps després, i paral·lelament a aquest projecte col·lectiu, va decidir enregistrar el seu primer treball en solitari. L'estiu del 2009, mentre enregistrava el disc, va  participar en el concurs Sona9 on va ser una de les finalistes. Aquell mateix any, va ser una de les noves cantautores indie-pop presentades a la Fira de Música al Carrer de Vila-Seca. Des d’aleshores no ha parat de fer concerts pel territori català.

 

Actualment, Paula col.labora en el projecte de música electrònica Kulyela i forma part del col.lectiu de dones creadores Dona Cançó. Recentment, ha participat en la banda sonora original del llargmetratge cinematogràfic El Cuerpo.

INICI   I   BIO   I   DISCOGRAFIA   I   GALERIA   I    VÍDEOS   I    CONTACTE

Està prohibida la còpia dels continguts d'aquesta web sense autorització. © Paula Sendim - 2012 - Tots els drets reservats.